Het begint weer!

Sinds begin van de maand (mei) begint het toerisme in Madagaskar ook weer op gang te komen! Na twee jaar van stilstand komen de eerste toeristen weer aan op het vliegveld en gelukkig ook op onze Residence. Ons team daar is super blij dat ze eindelijk weer aan de slag mogen! Gelukkig hebben we iedereen kunnen houden en hun salarissen grotendeels door kunnen betalen.

Dus iedereen is weer van harte welkom op onze mooie Residence in het bijzondere Madagaskar! Voor reserveringen: remi.madagaskar@gmail.com

Ook hebben we onlangs een heel groot bedrag ontvangen van een basisschool in Berlicum en hebben we de schoolkantines op 7 scholen in de buurt weer kunnen opstarten! Meer dan 1500 kinderen krijgen nu 3 x per week een gezonde maaltijd op school. De crisis in Madagaskar was zwaar en het is voor veel gezinnen nog moeilijker geworden om te overleven. De onderwijzers vertellen dat in de eerste week van de kantines er weer veel meer leerlingen naar school kwamen, alleen om te kunnen eten…. Wij zijn blij dat we weer een beetje meer kunnen bijdragen aan de het verbeteren van de toekomst van deze kinderen.

 

Reacties zijn gesloten.